FAQ

Hoe werkt het?

 

Is het ook mogelijk om kleine zoetigheden te bestellen?

Sweet Deluxe maak naast taarten ook ander heerlijk en oogverblindende sweets. Deze zijn vanaf 12 stuks te bestellen en kunnen net als de taarten in verschillende uitvoeringen, stijl, smaken en kleuren gemaakt worden.

  

Kan ik mijn eigen vulling kiezen?

Bij Sweet Deluxe  zijn er verschillende soorten botercreme soorten en kan je vullingen kiezen  uit de vullingenlijst.

 

Als ik een cake gezien heb op Pinterest of Instagram  kan je dan dezelfde cake maken?

Alle taarten bij Sweet Deluxe zijn custom made. We maken dus geen taarten na.
Het kan wel als uitgangspunt gebruikt worden waar ik mijn eigen versie van zal maken.

Kan ik de taart en sweets veilig vervoeren naar huis?

Ja, het wordt verpakt om het te vervoeren. Bij het afhalen geef ik je ook nog wat tips mee. Een beetje voorzichtig rijden is wel aangeraden! Sweet Deluxe is niet aansprakelijk voor schade tijdens het vervoeren van de taart.

Bestellen

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kan per bankoverschrijving betalen of via de app. Ook mag je het resterende bedrag indien je dat liever hebt contant afrekenen tijdens het afhaalmoment. Er is geen bancontact bij de cake atelier. Wees dus voorbereid en neem het resterende bedrag gepast mee.

Wanneer te bestellen.

Wij raden het aan minimaal 6-8  weken van tevoren te bestellen, de agenda is snel volgeboekt. Vermeld alvast de datum, het aantal personen, wens qua design en voorkeur voor smaak, ook graag de voorkeur van ophaaltijd op zn vroegst en op zn laatst. U kunt altijd foto’s en ideeën ter inspiratie bijvoegen.

 

Als ik niet (aan)betaal, wat gebeurt er dan?

Helaas heb ik in het verleden een aantal no show mensen gehad. Het is niet alleen zonde om zo’n mooie en lekkere taart over te hebben maar het is ook verloren tijd en een plek die iemand anders graag had gehad. Daarom is dat een dure grap. Zolang er geen (aan)betaling is gedaan is de datum en bestelling niet vastgelegd en kan het dus zijn dat deze niet meer beschikbaar is.

 

Kan ik een afspraak maken voor een bruidstaart proeverij?

Dat kan zeker! Meer informatie hierover en het contactformulier vind je onder het kopje weddingcake.

 

Lever je de bestellingen ook?

Ja wij kunnen uw bestelling ook leveren. Bezorgkosten bedragen rondom Zele €10,- hierna €0,50/km.

Kan ik een Fondant/Suikerpasta taart bestellen?

Voor taarten werkt Sweet Deluxe voornamelijk met Botercrème. Voor afwerkingen wordt er wel fondant gebruikt.
Er kan mits overleg voor uitzonderlijke concepten volledig met fondant gewerkt worden.

Worden de kleuren exact hetzelfde als op de foto?

Sweet Deluxe doet haar best om de taart helemaal te maken zoals jij dat wilt. Denk er wel aan dat handwerk altijd iets qua kleur kan afwijken. Veel beelden van het internet zijn gefotoshopt. Vergeet ook niet dat iedere camera andere foto’s maakt afhankelijk van het merk en natuurlijk of kunstlicht. Goud is ook niet altijd zo goud als op de foto. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen.

 

Ik heb een taart besteld, waar kan ik deze ophalen?

Zodra de bestelling geplaatst is en bevestigd zal ik persoonlijk contact opnemen om de ophaaldag en tijdstip te bespreken.
Het atelier is naast ons huis, achteraan de oprit. Parkeren kan op de oprit. Normaal gesproken zal ik in het atelier zijn, indien ik er niet ben kan je mij opbellen (0485648053) dan kom ik naar het atelier. (Gelieve niet aanbellen aan de voordeur.) Het adres van mijn atelier is: Fré De Waelestraat 24, Zele

Kan je rekening houden met allergenen?

Ja, ik kan zeker rekening houden met allergenen zoals Lactosevrij. Dit moet duidelijk vermeld worden bij de bestelling. Al moet ik er bij zeggen dat er altijd sporen van allergenen in het gebak kunnen terechtkomen. Sweet Deluxe is dan ook niet aansprakelijk voor problemen met allergenen naderhand.

 

Moet ik mijn taart en sweets in de koelkast bewaren na het afhalen?

Ja, we raden altijd aan je taart nog in te koelkast te bewaren. Haal deze een uur voor het aansnijden uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Voor desserts geven we met afhalen tips over wat wel en niet in de koelkast bewaard moet worden.

 

Tot wanneer kan ik mijn bestelling annuleren?

Dit kan kosteloos tot 2 weken voor de bestelling.

 

Kan ik langskomen om mijn bestellingen te plaatsen?

Alle bestellingen gebeuren via mail. Enkel voor bruidstaarten of sweettables wordt er een afspraak gemaakt ter plaatse in mijn atelier of online via Teams.

 

Is alles op de cake eetbaar?

Nee, sommige gebruikte decoratie is niet eetbaar. Dit wordt bij het afhalen duidelijk gecommuniceerd met de klant. De klant is verantwoordelijk dit ook aan zijn/haar gasten te vermelden.