Bruidstaarten

 

Welkom

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk.

Cake atelier Sweet Deluxe uit Zele is gespecialiseerd in op maat gemaakte bruidstaarten en sweettables. Elke creatie is uniek. Een taart is niet zomaar een eenvoudig gebakje, maar artistiek eetbare kunst. 

Bij Sweet Deluxe stemmen we niet alleen de buitenkant van de bruidstaart af op jullie bruiloft, maar personaliseren we ook de smaken van jullie bruidstaart. Natuurlijk kan je voor verschillende smaken en vullingen kiezen.

Bij een kennismaking via video meeting bespreekt cake designer Filiz graag alle details om een onvergetelijke bruidstaart te creëren voor jullie belangrijke dag. Het pronkstuk zal zeker de aandacht van jullie gasten én fotograaf trekken.

 

 

Sweettable

Sommige koppels willen een - liefst grote - eyecatcher van een bruidstaart. Hoe hoger, hoe beter. Anderen hebben liever meer keuze. Dat kan perfect met een sweettable. Naast een taart, kunnen jullie ook kiezen voor kleine gebakjes, cake pops, donuts en andere zoete versnaperingen. Alle wensen kunnen besproken worden. Sweet Deluxe tracht al jullie zoete dromen waar te maken.

Volgens ons heeft elke taart een verhaal te vertellen. Een uniek verhaal. Jullie verhaal.

 

Alle sweets van Sweet Deluxe zijn volledig huisgemaakt, met hoogwaardige producten en altijd vers om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Jullie taart wordt na overleg op locatie opgebouwd door onze cake designer zelf. Zo weten jullie zeker dat hij er piekfijn uitziet wanneer jullie op jullie feest arriveren.

Onze bruidstaarten zijn op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op elk individueel bruidspaar.
Je kan de basisprijs voor bruidstaarten hieronder vinden, maar aangezien alle bestellingen op maat zijn, zullen prijzen variëren op basis van de complexiteit van jullie bestelling.

Bruidstaarten beginnen vanaf 30 personen en een minimale besteding van 350 euro*

 

*Excl. levering.
* Prijzen zijn startprijzen en kunnen afhankelijk van persoonlijke wensen variëren.
 

 

Hoe gaan we te werk? 

Om te beginnen ontvang ik graag al jullie wensen voor jullie droomtaart. Op Pinterest kunnen we een verborgen bord aanmaken waarop jullie je wensen kunnen aangeven omtrent de taart, de stijl van jullie bruiloft en het kleuren palet waar we naartoe mogen werken.

Het is ook belangrijk om te weten wat jullie vooral niet willen op jullie taart.

Er zijn verschillende smaken waar jullie van kunnen proeven aan de hand van de Cake Tasting Box die jullie kunnen afhalen of opgestuurd kan worden.

De kosten voor een Cake Tasting Box zijn 35 euro, deze kunnen jullie op jullie gemak zonder tijdsdruk proeven. De kosten zullen in vermindering worden gebracht indien jullie bij ons bestellen.

We zullen een video meeting inplannen via Teams om jullie wensen en het design van jullie droomtaart tot in detail te bespreken.

Wanneer alle wensen duidelijk zijn, kan er een passende offerte opgemaakt worden, welke 14 dagen geldig is en waarbij om te bevestigen een 30% aanbetaling gedaan dient te worden om vervolgens het resterende bedrag uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de bruiloft te voldoen.

 

Wat we jullie zeker willen meegeven is dat het trouwseizoen zeer snel volloopt, daarom kan je er niet vroeg genoeg bij zijn! Tijdens de zomervakantie tussen 13 juli en 14 augustus neem ik verlof, waardoor er beperkte beschikbaarheid is. Om de kwaliteit en exclusiviteit zo hoog mogelijk te behouden kan er een beperkt aantal bruidsopdrachten aangenomen worden.

Graag een afspraak of meer informatie? Via de aanvraagformulier kan je met mij contact opnemen.